Elevblogg

Glimt fra skolene: Maja, Judith og Sofie i Swaziland forteller

6. november 2016 • Maja Stensdal

Maja, Judith og Sofie er elever ved UWC Waterford Kamhlaba i Swaziland. Det er mange elevstyrte aktiviteter ved skolen, og jentene har fått flere muligheter til å reise rundt på det afrikanske kontinentet.

Glimt fra skolene: Erik i Canada forteller

1. november 2016 • Erik Houge

Erik går på Pearson College UWC i British Columbia på vestkysten av Canada. Campus ligger naturskjønt til for seg selv langs kysten, omkranset av grantrær.

Glimt fra skolene: Maren i Armenia forteller

25. oktober 2016 • Maren Fosser

Maren er elev ved UWC i Dilijan i Armenia. Skolen åpnet i 2014 og ligger nordøst i Armenia, omkranset av en frodig nasjonalpark.

Glimt fra skolene: Malene og Katrine i Kina forteller

25. oktober 2016 • Malene Solheim

Malene og Katrine er de første norske elevene ved UWC Changshu i Kina. Her forteller de om hverdagen ved skolen.

Glimt fra skolene: Elisteinar i Wales forteller

22. oktober 2016 • Elisteinar Tenga

Elisteinar Tenga er andreåring ved United World College of the Atlantic. Skolen er lokalisert i et slott fra 1200-tallet og har sin egen livredningstjeneste. Her forteller Elisteinar  mer om hverdagen ved skolen og hva den har å by på.  Kan du fortelle litt om din UWC-skole?Atlantic College ble grunnlagt i 1962, som grunnleggerskolen av alle UWC skolene. Skolen

UWC Short Course i Finland

28. august 2016 • Jenny M.Lyngstad

UWC Norge gir hvert år stipend til 1-4 norsk ungdommer slik at de kan delta på et av UWCs mange short courses. I år fikk Jenny M.Lyngstad et av stipendene, og i denne bloggposten reflekterer hun over en lærerik sommer som deltager på kurset «Re-thinking identities» i Finland.

Glimt fra skolene: Liv i Norge forteller

4. august 2016 • Liv Breivik

Liv er 2.åring ved UWC Red Cross Nordic i Flekke i Sogn og Fjordane. RCN har elever fra over 95 ulike nasjoner, og det nordiske friluftslivmiljøet setter sitt preg på livet ved skolen.

Mitt første år på Pearson College UWC i Canada

31. mai 2016 • Aurora Eide

Det første året mitt på Pearson College i Canada har gått utrolig fort, og det har vært fullt av unike opplevelser og utfordringer og eventyr jeg aldri kunne fått på norsk videregående.

Mitt første semester ved UWC-USA

22. januar 2016 • Karen Fonstad

Jeg har hatt mange fine opplevelser – jeg bor i New Mexico, har campet i bunnen av Grand Canyon og feiret Thanksgiving. Jeg har møtt så mange fantastiske, morsomme og engasjerte mennesker, som jeg vet kommer til å være vennene mine for resten av livet.

Glimt fra skolene: Nora i USA forteller

22. desember 2015 • Nora Mork

Nora er andreåring ved UWC-USA. Skolen har blant annet sin egen “farm”, hvor de dyrker grønnsaker, har høner og produserer mat til kafeteriaen og elevene. Noras råd til deg som vurdere å søke: «Vær klar for to sosiale, engasjerende år som virkelig åpner deg for verden, og gå inn i søknadsprosessen med et åpent sinn.»

Neste side »